Klockarvägen 10

Centrala Huddinge, HUDDINGE

Varmt välkommen att kontakta fastighetsmäklare Nitasha Chander för bokning av visningstid! Välkommen till Klockarvägen 10 - En sällsynt chans att bo i detta urcharmiga röda trevåningshus! En riktig dröm lägenhet på oslagbar adress med en oslagbar planlösning och en magisk uteplats som ger en härlig huskänsla. Bo på entréplan helt utan trappor. Ett mycket attraktivt boende med en ljuvlig huskänsla! Ät frukost i det fria och njut av vackert fågelkvitter. Som balsam för själen. Här bor du lugnt, vackert och harmoniskt med pulsen och naturen runt husknuten. Naturreservatet Orlången och Gladö kvarn i närområdet. Huddinge centrum med full service några minuter bort. För planbestämmelser mm vänligen kontakta Huddinge Kommun. Solid Brf med låga avgifter. I den angivna avgiften ingår el/värme och vatten. Goda kommunikationer med ett flertal bussar samt pendeltåg som tar dig till Stockholms innerstad på ca 12 min. Varmt välkommen att kontakta fastighetsmäklare Nitasha Chander för bokning av visningstid!

Visningar

  • 31
    januari
    söndag
    Endast privata visningar. Vänligen kontakta mäklaren för bokning av visningstid.

Fakta

Utgångspris
2 650 000 kr
Utgångspris/bud
Månadsavgift

2 989 kr/mån

Rum

2 st

Sovrum

1 st

Boarea

55.5 m²

Våningsplan

1 / 3

Hiss

Ja

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1997

Fastighetsmäklare

Profil

Nitasha Chander

0701424194

nitasha@stockholmco.se

Planlösning

Fantastiskt 2:a, möjlig 3:a, med en oerhört fin planlösning samt stora härliga ytor. HALL Suverän hall med goda avhängningsmöjligheter. BADRUM Smakfullt generöst badrum med tidlösa materialval. Här finns dusch, WC, handfat,handdukstork samt plats för tvättpelare för den som önskar. Mycket bra storlek. KÖK Tidlöst kök som går i vitt med komplett maskinpark, bra arbetsytor samt mycket bra förvaringsmöjligheter. Fint matrum med härlig utsikt samt plats för stor matgrupp. VARDAGSRUM I öppen planlösning med köket finns ett ljust och lättmöblerat sällskapsrum med plats för både stor soffgrupp samt generös matgrupp. Rummet har ett underbart ljusflöde tack vare generösa fönster samt utgång till en möblerbar lyxig balkong utöver det vanliga. SOVRUM med utgång till uteplats I fil med vardagsrummet finns ett rymligt sovrum med plats för dubbelsäng samt flertalet garderober.

Balkong och uteplats

Ljuvlig uteplats mot vacker grönska. Plats för utemöbler/grill.

Tv

Com Hem.

Bredband

Com Hem.

Ventilation

Frånluft.

Energideklaration

Utfört

Utförd: 26/9 2020

Klass

C

Drift per år

Försäkring

2 508 kr

Summa

2 508 kr

Kostnaden för försäkring är ej exakt utan bör ses som en fingervisning. Kan bli lägre eller högre, beroende på lösöre mm.

Byggnad

Typ

Flerbostadshus

Byggår

1997

Förening

Namn

Brf Klockarvägen.

Organisationsnr

769619-3114.

Gatuadress

Klockarvägen 10.

Postnr

141 61.

Ort

Huddinge.

Gårdsplats

Mysig innergård med härlig grönska.

Tillåter dubbelt ägande

Ja.

Ekonomi

Styrelsen för brf tar beslut huruvida dem godkänner juridisk person som köpare.

Om föreningen

Brf bildades 2008/2009.

Organisationsform

Bostadsrättsförening.

Parkering

Parkeringsmöjligheter finns i föreningen och i området. Det finns 24 st parkeringsplatser, varav 1 st handikapplats. Enligt ekonomisk plan kostar en p-plats 288kr/mån. För vidare information kontakta styrelsen för Brf.

Renoveringar

Stamspolning kan komma att ske år 2021.

Gemensamma utrymmen

Till föreningen hör tvättstuga (tvättmaskin, torktumlare, mangel samt ett torkskåp), cykelförråd, soprum samt ett vindsförråd.

Äger marken

Ja.

Tv och bredband

Com Hem primärt.

Tillåter juridisk person som köpare

Nej.

Äkta förening

Ja.

Lägenheter

24 st.

Hyresrätter

1 st.

Pantsättningsavgift

473 kr.

Överlåtelseavgift

1 656 kr. Betalas av Köpare.


Intresseanmälan


Tipsa om bostaden


Karta


Planlösning


Bilder